Unieke op maat gemaakte kussens

Bij ons kan je unieke op maat gemaakte sierkussens bestellen die helemaal bij je specifieke wensen en stijl passen. Of je nu kussens voor in je woonkamer, slaapkamer, caravan of buitenruimte zoekt, wij bieden jou maatwerk dat aan al je eisen voldoet. Je kan kiezen uit een breed scala aan stoffen om de ideale look te creëren. Al onze kussens zijn standaard voorzien van een rits en kunnen met passepoil of galon worden afgewerkt.

Daarnaast maken we blokkussens op maat. Die kunnen gebruikt worden in window seats, ontbijthoeken, caravans of op ander meubilair. Van een kussen op een bank of in een mobilhome tot een speciale zitoplossing, wij leveren de perfecte kussens om jouw interieur compleet te maken.

Vano kussensVANO_Coussin Gamme TOLEDO
Garnieren VoorIMG_E0664 Garnieren NA

Stoelen, zetels & banken herstofferen

Moeten je stoelen, zetels of banken opgeknapt worden? Bij Fenestra kan je die professioneel laten herstofferen. Gaat het om een erfstuk met sentimentele waarde of een bijzondere vondst vanop de rommelmarkt? Door je meubelstuk te laten herstofferen, geef je het een tweede leven.

Maak je keuze uit een ruim assortiment aan stoffen en geef je interieur een persoonlijke touch. Aarzel niet om ons te contacteren als je je meubelen weer wil laten stralen.

Benieuwd naar ons omvangrijke aanbod aan kussens?

Kom vandaag nog langs in onze winkel!

Bronlaan-47Vliegenpaardstraat-35